Carwash

Uw auto kan af ten toe wel een opfrisbeurt gebruiken. De wasstraat op Esso Scheveningen zorgt ervoor dat uw auto na de wassing weer als nieuw eruit ziet. Middels diverse wasprogramma’s kunt u kiezen voor een snelle of uitgebreide wassing. De carwash is geschikt voor zowel personen- als bedrijfsauto’s en beschikt over de allernieuwste technieken om uw auto tot in de puntjes schoon te maken.


Tankstation

De brandstoffen van Esso Scheveningen zijn milieuvriendelijk en bevatten componenten die de motor van uw voertuig beschermen en schoonhouden. U heeft de keuze uit Euro-95(E10), Diesel(B7) en onze Supreme-98(E5) brandstoffen. Supreme heeft 2x zoveel reinigend additief als normale benzine wat helpt om de motor dieper te reinigen en vervelende bezinkels te verwijderen.

Stofzuigen

Buitenkant schoon? Op naar de binnenkant! Iedereen kijkt natuurlijk eerst naar de buitenkant hoe de auto eruit ziet na een wasbeurt. Het interieur wordt nogal eens vergeten. Vooral medereizigers merken dat op, waarop altijd weer een excuus verzonnen moet worden. Esso Scheveningen biedt u de mogelijkheid direct de binnenkant van uw auto schoon te maken. Auto schoon van buiten en van binnen, dat wil iedereen!

Shop

Esso Scheveningen is meer dan een tankstation. Niet alleen uw auto maar ook u kunt even bijtanken. In de Coffee Corner zet een echte barista ter plekke de heerlijkste Italiaanse koffie. Daarnaast kan je doordeweeks tussen half zeven en elf uur terecht voor een ontbijtje: een verse croissant, koffie of thee en een verse jus d’orange. Een andere verfrissing, snack of krantje is natuurlijk ook mogelijk.

Dogwash

Waarom alleen tanken, je auto door de wasstraat als je ook meteen de hond kunt wassen? Na een strand- of duinwandeling is zichtbaar dat de hond ook heeft genoten. In plaats van een vieze badkamer, kies voor de Dog Wash. Voor 5 euro kunt u kiezen uit vijf programma’s: warm water, shampoo, conditioner, anti-vlooienmiddel en droog föhnen. Simpel, veilig en efficiënt, binnen enkele minuten is uw hond weer fris.